OAMENI ȘI GRANIȚE – trailer

Sinopsis

Două femei, mamă și fiică. Simona și Niculina trăiesc obsesiv, obsedant și compulsiv o idee de libertate care le face să calce pe toți cei din jur, în calea împlinirii ei. Adevărate văduve negre și exemple de egoism în stare pură, cele două reușesc, în perioade diferite, să se elibereze de propriile prizonierate, fie că acestea există sau sunt induse la nivel mental. Când totul se combină cu alte devieri psihice, lucrurile iau o turnură deloc ușoară pentru cei de lângă ele.

Oameni si granite promo

foto original: Pinterest; foto promo autor

Drumul de la Oraș la Capitală, la nivel simbolic, într-o Românie ipotetică, indusă, golită de toponime, devine o adevărată aventură pentru cele două. În parcurgerea lui, vor reuși să treacă granițe pe care, poate, nici ele nu și le-ar fi închipuit, redând un parcurs sinuos de la casnică și adolescentă la asasine veritabile.

Destinele se moștenesc? Sunt ereditare? Emit sentințe? Ce putem spune despre contexte? Au ele un cuvânt de spus în trasarea destinelor?

Două femei, 10 ani, o serie de personaje mai mult sau mai puțin nebune și câteva laitmotive care decurg obsedant până la marele final, cel care împarte totul în… Oameni, Granițe și Marile Nimicuri.

romanul este disponibil spre vânzare aici:

Humanitas Cișmigiu

Humanitas Oradea

Librăria Mihai Eminescu 

Site-ul editurii Eikon

LA SECȚIUNEA „CĂRȚI”, cu autograf

 

coperta

3 gânduri despre „OAMENI ȘI GRANIȚE – trailer

Lasă un comentariu