OAMENI ȘI GRANIȚE – impresii cititori

Oameni și granițe este al doilea roman al meu și a treia carte publicată, până acum. A avut parte de două lansări – prima, la Târgul de carte Gaudeamus, București, noiembrie 2017 și a doua, la festivitatea Asociației culturale „Cartea, izvor de cultură”, „Expo Cultura”, în cadrul Zilelor Highișului, la Căsoaia, jud. Arad, în luna mai, 2018.
Sinopsis roman (și locurile unde se găsește spre vânzare)
Povestea scrierii romanului / din culise

 

coperta

„Cuvântul spontan, care să descrie starea ce mi-a lăsat-o: Tulburătoare. Am învățat de la cartea ta cum să abordezi subiecte dramatice fără melodramă. Ai o scriitură puternică, adevărată, contemporană. Curată și cu un limbaj firesc. Dar intelectualizat. Diferența de voci a fost clară – partea Simonei și partea Niculinei. Superb personajul și trăirile neașteptate. Simt că ai trăit multe din dramele interioare ale fetei, altfel nu se poate. Cartea merită promovată, citită, premiată la concursuri…Naiba mai știe ce, oricum scriu sub impulsul momentului. Impulsiv, deci. Ai cuprins fermecător sufletul feminin!”.
(Claudia Peter, autor & artist plastic)
„O carte excelentă. A fost o plăcere să o citesc. O poveste captivantă și super interesantă”.
(Carmen I.)
„Mulțumesc pentru o lectură deosebită!”
(Monica G.)
„Am citit-o pe nerăsuflate 🙂 .  Reflectă cu maximă precizie natura omului. Subiectul este dur, tăios și stârnește curiozitatea tot mai mult cu fiecare pagina citită. Recomand. Felicitări pentru o lucrare atât de profundă și pentru abilitatea de-a surprinde esența lucrurilor”.
(Elena Ștefan, autor)
„Foarte interesantă lectura! Asa cum ne-ai obișnuit, ne îndeamnă la meditație!”.
(Felicia B.)
„Un roman care păstrează amprenta autorului, oferind cititorului aceeași profunzime cu care ne-a obișnuit într-o nouă poveste de viață. O poveste emoționantă, dureroasă, originală, în care singurul clișeu este însăși viața. Oameni și Granițe este romanul care ne prezintă viața reală. O viață în care măștile cad și ne dezvăluie fața urâtă, ascunsă de cei apropiați. Consecințele minciunilor cu care ne construim identități false”.
(Vero B. – Literatura pe tocuri)
„O carte minunată…scrisă de un „înger” cu o sensibilitate rară…o recomand din suflet!!!!!!”.
(Ana Mirela D.)

3 gânduri despre „OAMENI ȘI GRANIȚE – impresii cititori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s