Videointerviul editurii Cartea Daath

De la un timp încoace, trăiesc tot felul de experiențe noi și interesante.
Pe bune. 🙂
Aș putea începe scurta mea enumerare de „insolisme” chiar cu apariția romanului La capătul șoaptelor, în plină pandemie și beneficiind de o lansare estivală cum mi-am dorit, dar cum nu mi-aș fi imaginat-o nicicum (totuși, impusă de condițiile actuale)o video-lansare

Și lucrurile au continuat, mai apoi, cu câteva destăinuiri pe webcam despre parcursul meu literar, din postura de invitat special  la deja cunoscutul Atelier Literar al editurii Cartea Daath, cu alte apariții reușite la edițiile atelierelor literare (poate ar fi trebuit să încep cu asta) și nu s-au mai oprit.
Dacă săptămânile trecute vă povesteam despre frumoasa și surprinzătoarea invitație primită din partea domnul Emanuel Pope pentru a recita câteva din poemele mele în cadrul unui episod al seriei podcast „Portret poetic”, ieri, la inițiativa editorului și poetei Daniela Marin, am filmat un mini-interviu cât se poate de interesant. Ah, nu, nu prin ce-am spus eu despre viziunea și „experiența” mea literară de până acum  (mare parte din ele, lucruri răs-spuse și-n alte interviuri), ci prin concepția și ideea Danielei, de a aduce mai aproape autorul de cititor și viceversa.
Ce a urmat, vă las pe voi să vedeți :). Mulțumesc, pe această cale, Danielei, dar și editurii Cartea Daath, pentru toate inițiativele sale din ultima vreme în ceea ce privește încurajarea, apariția și promovarea tinerilor autori! :-*

2 gânduri despre „Videointerviul editurii Cartea Daath

    1. Claudia, îmi pare tare bine că ne-ai urmărit și mă bucur mult pentru comentariul tău. Mulțumesc mult! Următorul volum e în lucru, să vedem ce și când. 🙂 asta se decide dintr-o Cameră de Sus 🙂 un gând bun și sper să te citesc și eu, cât de curând.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s