Triburi (sinopsis)

Luna iulie începe să devină nu doar luna mea favorită, ci și luna noilor mele cărți. Dacă în urmă cu doi ani lansam romanul La capătul șoaptelor într-o zi de 07.07 :), azi e timpul să vă spun despre lansarea primului meu roman în format ebook, Triburi.
Despre ce e vorba?
„Transtatalia: Bucurați-vă de minunata lume nouă”.
Într-un tărâm fabulos, unde marea se unește cu deșertul, un tânăr cunoaște iubirea și învață lecția supraviețuirii într-o societate nouă, care are propriile reguli, dând un sens rebeliunii sale. Remus va fi nevoit să parcurgă și să reia traseul iubirilor din tinerețea sa fragedă, să-și asume provocările impuse de statutul său de outsider și să-și accepte criza vârstei de mijloc.
De cealaltă parte, Gabriela, o femeie a cărei frumusețe atinge, uneori, granițe mitice, se vede pusă în situația de a-și depăși propriile praguri. Proaspăt ieșită dintr-o relație cu un „dumnezeu” al ei și în mijlocul unui labirint problematic, strâns legat de relația nelămurită pe care o are cu mama sa, Gabriela se va pune în pielea acesteia încercând să o crească pe Misha, aparent singura supraviețuitoare a unor triburi de băștinași din Transtatalia.
Toate acestea pe fondul exploziv al întâlnirii aborigenilor cu statalienii, ce va marca un nou început pentru întregul oraș-stat. 

 

Cartea se găsește pe site-ul lulu.com, iar eu voi reveni cu un filmuleț de prezentare cât de curând 🙂

 

Publicitate

4 gânduri despre „Triburi (sinopsis)

    1. Va veni. 🙂 Nu pot să zic pe când, că socoteala de acasă e mereu alta…
      Dar mulțumesc din inimă, Cri! Pentru tot! Și ce gest frumos că ai dat reblog și ai scris acele rânduri pline de sinceritate și frumos. Apreciez mult. ❤

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s