Printre câștigători… #întimpulacesta

Ce s-a mai întâmplat în ultimul timp? „În timpul acesta”, ca să păstrez, cumva, tema postării de azi. „Și mai bune, și mai rele”, cum zice cântecul, c-așa-i în tenis, n-avem ce face, bucuroși le-om duce toate. Azi îmi vin în minte o grămadă de versuri și zicători, fructele somnului bun și odihnitor din care m-am trezit. Dacă era și-un vis interesant, vi-l spuneam la #unvisdezis.

Dar să revin la subiect. Se face că a avut loc un concurs de poeme, lansat de editura Cartea Daath, concurs tematic, dar cât se poate de generos, gândit sub tema de care vă spuneam nițel mai sus – „În timpul acesta”. Concursul a fost lansat undeva la începutul lunii trecute, dacă nu mă înșel, și și-a așteptat concurenții până la începutul acestei luni. În juriu, nimeni alții decât doi oameni care scriu Poezie (Daniela Marin și Liviu Antonesei) și care, har Domnului, sînt cu câțiva pași în fața novicilor într-ale acestei arte, printre care mă număr și eu. Iacătă că m-am vârât și eu în propoziția concursului și am lăsat muza să-mi șoptească la ureche, iar dânsa, cum nu se poate mai generoasă, mi-a șoptit mai multe poeme care au luat ființă într-un timp uimitor de scurt pentru un om ca mine, care e vizitat de muză o dată pe lună (deci, nu un poet, care trăiește în Poem).
Cu rezultatele la vedere, pot să vă spun că sînt fericit și sufletu-mi cântă de-atunci. Am reușit o poziție onorabilă în concurs și m-am „clasat” pe locul 3, numărându-mă printre fericiții câștigători care se vor vedea publicați în decursul acestui an într-un volum colectiv al editurii. Bucuria de care vă spuneam e  înregistrată, vorbită și trăită și live. Iar rezultatul… ei bine, vă invit să-l urmăriți, că m-am cam lungit cu vorba. 
„atât despre mine acum”… 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s