OAMENI ȘI GRANIȚE – OFERTĂ luna mai

Oameni și granițe este al doilea roman al meu și a treia carte publicată. A avut parte de două lansări – prima, la Târgul de carte Gaudeamus, București, noiembrie 2017 și a doua, la festivitatea Asociației culturale „Cartea, izvor de cultură”, „Expo Cultura”, în cadrul Zilelor Highișului, la Căsoaia, jud. Arad, în luna mai, 2018.
Spre deosebire de celelalte două cărți lansate înaintea lui (romanul Vremea tornadei și volumul Eu și Mia), care au purtat o amprentă biografică destul de puternică, acest roman mă poartă altfel, pe mine, autorul. Mă poartă cu durere, încăpățânare și obstinație spre unele teme și idei pe care nu cred că le-aș fi accesat dacă nu m-aș fi aflat în perioada aceea problematică a vieții mele în care l-am conceput.

Oameni și granițe pornește de la unele întrebări pe care ni le punem toți, într-un fel sau altul. Ce înseamnă libertatea de alegere, de fapt? Până unde merge? E definitorie? Ce îmi spun termenii ăștia alăturați? Cu ce mă influențează? Îi influențez eu, oare?
În general, sunt un om care-și pune multe întrebări, mai multe decât ar fi cazul. De asemenea, sunt o persoană care nu îndrăznește prea mult, iar dacă o face, va alege scrisul. Cam așa s-a născut și acest roman.

 

Luna aceasta romanul se află la ofertă (la achiziții de pe blog, secțiunea „Cărți”.

OG oferta aprilie-mai

 

trailer foto-video:

 

fragment foto-video:

 

 

recenzii: AICI

Un gând despre „OAMENI ȘI GRANIȚE – OFERTĂ luna mai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s